Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Åbningstider:

Mandag – Torsdag       7.00-16.00
Fredag                          7.00-15.00

Lageret åbner hver dag kl. 6.30​

Tlf.: 46 56 28 40

Weiss Isolering A/S

- din tekniske isoleringsgrossist

​Weiss Isolering A/S er et specialfirma indenfor teknisk isolering og engrossalg af isoleringsprodukter til Danmark, Grønland og Færørerne. Weiss har siden starten af 1970 gennemgået en udvikling indenfor lyd-, køle-, kondens- og varmeisolering til isolerings-, VVS og ventilationsbranchen, og kan i dag tilbyde landets største varesortiment. Weiss har en løbende dialog med både kunder og leverandører for hele tiden at optimere produktsortimentet og for at tilfredsstille et mere og mere specialiseret marked.

I dag er krav om god service og rådgivning blevet endnu større, og disse krav forsøger Weiss at indfri. Dag til dag levering er en nødvendighed, og derfor er et stort og velfungerende lager med mange specielle produkter et af Weiss Isolerings stærke sider.​

Weiss Isolering A/S er forhandler af Rockwool og Isover produkter.

Foruden disse produkter forhandles bl.a. Armaflex cellegummiprodukter til kondensisolering og Superwool keramiske produkter, hvor glas- og stenuldsprodukterne må give op. Derudover findes et bredt program af rørbeklædning i PVC, aluminium samt traditionelle pap/lærredsafslutninger.

Weiss Isolering A/S tilbyder svejseanlæg og stritter til befæstigelse af isoleringsmaterialer på rør- og ventilationskanaler. Hvilket nedsætter monteringstiden og giver et forbedret resultat.

Aluminium i høj kvalitet leveres i coils, samt galvaniseret og rustfri plader.

Med øgede arbejdsmiljøkrav er lydisolering et område i vækst. Weiss fandt det naturligt at videreudvikle området i nært samarbejde med ingeniørvirksomheder og producenter. Man er således i stand til, på et ellers kompliceret område, at udarbejde optimale løsningsmuligheder.

Weiss Isolering A/S

Guldalderen 1, 2640 Hedehusene

Tlf.:

46 56 28 40

CVR:

25045580

Weiss Isolering - Privatlivspolitik